Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:

Изберете валута:
X1 (0 Достапно) - 1 CPU Core
512 MB Dedicated Memory
1 GB Swap
20 GB Space
1 Dedicated IP

X2 (0 Достапно) - 1 CPU Core
1 GB Dedicated Memory
2 GB Swap
40 GB Space
1 Dedicated IP

X3 (0 Достапно) - 2 CPU Core
2 GB Dedicated Memory
4 GB Swap
60 GB Space
1 Dedicated IP

X4 (0 Достапно) - 2 CPU Core
4 GB Dedicated Memory
8 GB Swap
80 GB Space
1 Dedicated IP

X5 (0 Достапно) - 4 CPU Core
6 GB Dedicated Memory
12 GB Swap
100 GB Space
1 Dedicated IP

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (100.25.43.188) од која сте и најавени.